Et flot udvalg af racekatte

Hvert år møder vi tusindvis af mennesker der normalt ikke går på katteudstillinger, de bliver snydt for at se den mangfoldighed der også er blandt katte. Hunde luftes på gader og veje og derfor har de fleste et meget større indblik i hunderacer – katte holdes mest inde, enten som stuekatte eller på begrænsede udearealer, derfor er der her mulighed for at se katte man måske ikke har set før. Der er også mulighed for at få en hyggelig ”kattesnak” med ejerne og vi byder også på den kendte ”Mis-Dyrskue”- konkurrence, hvor vores besøgende stemmer på det bur, de synes har de sødeste eller flotteste katte. Vi forsøger altid at finde passende præmier både til den besøgende vinder og kattene.

Der vil være både killinger og voksne katte, men ikke helt små killinger. Vi i Udvalget er alle medlemmer af Danmarks største katteforbund, Felis Danica, og vores udstillingsregler siger at katte under 4 måneder af helbredsmæssige grunde ikke må udstilles. Til gengæld vil der være katte med megen pels eller lidt pels, kort, lang eller midt i mellem – ja kom selv og se !

Roskilde Dyrskue stiller i år et dejligt telt til rådighed for os, og det står i ”Smådyrsafdelingen” der ligger til højre når man er gennem hovedindgangen på Darupvej. Vi glæder os til at se jer – I er så velkomne !

Dyrskueudvalget